Használati és szerződési feltételek


A Duna Kártya egy kezdvezményekre jogosító klubkártya, melynek felmutatásával a kártya tulajdonosa különféle kedvezményeket vehet igénybe a Duna Kártya elfogadóhelyeken. Az elfogadóhelyek szerződésben vállalják, hogy kedvezményt biztosítanak a kártya tulajdonosa részére. A kártyát kizárólag a plasztikkártyán feltüntetett tulajdonos használhatja és az csak a személyi igazolvány együttes felmutatásával érvényes az azon meghatározott érvényességi időn belül. A kártya harmadik személy részére nem ruházható át. A kártya kizárólag a Duna Kártya weboldalán feltüntetett elfogadóhelyeknél vehető igénybe, az ott meghatározott kedvezmény feltételei szerint.


A kártya díja 5000 Ft. A kártyát üzletkötőinktől, személyesen ügyfélszolgálatunkon vagy weboldalunkon keresztül tudja megrendelni.

A kártya 3 héten belül egyedileg kerül legyártásra. A kártya átvételére személyesen ügyfélszolgálatunkon, postai úton vagy futár által van lehetőség. Futárral történő kézbesítés esetén a megadott címre a futár szállítja ki. Személyes átvétel esetén emailben értesítjük a tulajdonost a kártya elkészültéről.


A kártya a plasztikkártyán feltüntetett határidőig érvényes. Alapesetben egy naptári évre szól. Az érvényességi idő lejártát követően a kártya érvényét veszti, nem érvényesíthetőek vele a kedvezmények. Ismételt használathoz újbóli megrendelés szükséges, melyről a lejáratot megelőző hónapban emailben értesítjük a tulajdonost.


Megrongálódott, elveszített kártyát 3000 Ft (+postaköltség) pótlási díj ellenében áll módunkban újragyártani.


Amennyiben érvényes kártya felmutatása esetén az elfogadóhely megtagadja a kedvezmény érvényesítését, azt minden esetben kérjük ügyfélszolgálatunk felé jelezni, hogy mihamarabb rendezhessük a problémát.


A kártya érvényesítésével kedvezmények vehetőek igénybe az elfogadóhelyeken termékek megvásárlására és szolgáltatások igénybevételére. A Duna Kártya semmilyen felelősséget nem vállal az elfogadóhelyek magatartásáért, általuk közzétett információkért, téves tájékoztatásért, a megvásárolt termékek minőségéért, vagy az igénybevett szolgálatásokért sem. Probléma esetén, illetve szavatossági, jótállási és garancia kérdésekben kérjük minden esetben az elfogadóhelyet keresse panaszával.


Amennyiben a kártya kézbesítése sikertelen, azt személyesen ügyfélszolgálatunkon van mód átvenni. Ismételt kézbesítésre a kártya tulajdonos külön kérésére, a futár vagy postai díj újbóli megfizetése mellett van lehetőség.A Duna Kártya egy kezdvezményekre jogosító klubkártya, melynek felmutatásával a kártya tulajdonosa különféle kedvezményeket vehet igénybe a Duna Kártya elfogadóhelyeken.

A Duna Kártya az EUClubCard csoport tagja, mely a nemzetközi szinten már ismert és kedvelt klubkártyás rendszert vezeti be Magyarországra.

Az elfogadóhelyek szerződésben vállalják, hogy kedvezményt biztosítanak a kártya tulajdonosa részére, így biztos lehet benne, hogy a kártya ára hamar megtérül, sőt használatával spórolni tud, az így megtakarított pénzt pedig saját magára, vagy szeretteire költheti.

Amennyiben szeretne Ön is elfogadóhelyként regisztrálni az oldalunkon, itt bővebben olvashat róla!

 
Ha szeretne Ön is Klubkártyatulajdonos lenni akkor kérem klikkeljen ide!