A kártya oldalán az elfogadóhelyek folyamatos engedélyezés és feltöltés alatt vannak. Amennyiben nem találja elfogadóhelye adatlapját a felsorolásban azért lehet, mert minden adatlapot átnézünk publikálás előtt!

Hogyan lehetek kártyatulajdonos?
 

Kártya igényét jelezheti felénk űrlapunkon keresztül, irodánkban vagy területi képviselőinknél. Az igénylést követően személyre szabott egyedi plasztik klubkártyáját futárral juttatunk el a címére vagy személyesen irodánkban veheti át.
 

Miért jó ha kártyatulajdonos leszek?
 

A kártya használatával azonnali kedvezményekhez jut, spórolni tud vele, másra fordíthatja a megtakarított pénzét. Rengeteg féle szolgáltató, szállásadó, vendéglátóhely és üzlet tartozik elfogadóhelyeink közé. Nagyobb áruházaktól a kis helyi boltokon át, a gumiszerelő műhelytől kezdve a patikáig, sokféle helyen beválhatja kedvezményét. Ezekről bővebben az oldalunkon a keresőnkben tájékozódhat.


Hogyan lehet üzletem/cégem elfogadóhely?
 

Regisztrálja magát most weboldalunkon, adja meg elérhetőségeit és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, vagy személyesen területi képviselőink által válhat elfogadóhellyé.


Hol vannak elfogadóhelyek?
 

Elfogadóhelyeink az ország minden részében megtalálhatóak. Oldalunk jobb oldalán található részletes keresőnkben rákereshet a kategóriák szerinti elfogadóhelyekre, akár a szolgáltató neve, elhelyezkedése vagy szolgáltatásai alapján.


Mennyi kedvezményt biztosítanak az elfogadóhelyek?
 

Az elfogadóhelyek 10-50% közötti kedvezményt biztosítanak a vásárlás/szolgáltatás árának végösszegéből. Ennek mértékéről oldalunkon tájékozódhat az elfogadóhely nevére kattintva, továbbá az elfogadóhelyen érdeklődhet.


Elvesztettem a Duna kártyámat, mi a teendőm?
 

Vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal telefonon vagy emailben, hogy minél hamarabb pótolni tudjuk Klubkártyáját.